Αρχική Σελίδα
Profile
Σπουδές
Τμήματα
Test-'Ελεγχοι
Οπτικοακουστικά
Υπολογιστές
Περιβάλλον
Δραστηριότητες
Επικοινωνία
Χρήσιμα Link

Αναστασία Παναγοπούλου-Τόλια

Η Αναστασία Παναγοπούλου Τόλια είναι πτυχιούχος της Αγγλικής Φιλολογίας καθώς επίσης και κάτοχος του πτυχίου Proficiency του Πανεπιστημίου του Cabridge.
Ξεκίνησε την εκπαιδευτική της σταδιοδρομία το 1983, φοιτήτρια ακόμα, κάνοντας ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών στην Αθήνα και το Κορωπί και κυρίως προετοιμάζοντας μαθητές για τις εξετάσεις των πτυχίων Lower και Proficiency του Cabridge.
Το 1985 αποκτά το πτυχίο της και το 1986 εγκαθίσταται μόνιμα στο Κορωπί συνεχίζοντας το εκπαιδευτικό της έργο.
Το 1988 αποτελεί την αφετηρία μιας νέας πορείας στην επαγγελματική της σταδιοδοδρομία με την δημιουργία του πρότυπου εκπαιδευτηρίου μας, κλειστών μικρών γκρούπ, σε ιδιόκτητο χώρο.Το εγχείρημα σιγά-σιγά στέφεται με απόλυτη επιτυχία καθώς τόσο οι γονείς όσο και οι μαθητές που μας εμπιστεύτηκαν άρχισαν να κατανοούν την τεράστια ποιοτική διαφορά ανάμεσα σε αυτό τον τύπο διδασκαλίας και στα ανοιχτά πολυπληθή φροντιστήρια ξένων γλωσσών. Η διαφορά είναι πραγματικά τεράστια καθώς σύντομα έρχονται εξαιρετικά αποτελέσματα απο τους μαθητές μας που εκτός απο τις επιτυχίες τους στις εξετάσεις μιλούν θαυμάσια τα Αγγλικά.
Συν το χρόνο υιοθετούμε νέες σύγχρονες πρότυπες μορφές διαδασκαλίας (ομαδική εργασία, ειδικά test γνώσεων, listening ακόμα και στις μικρότερες τάξεις, χρήση οπτικοακουστικών μέσων και multimedia, ηλεκτρονικοί υπολογιστές)
Ανακαινίζουμε κάθε χρόνο τον χώρο μας ωστε οι μαθητές να νοιώθουν άνετα και όμορφα κατα τήν διάρκεια του μαθήματος. Το 2008 μάλιστα γίνεται συνολική ανασυγκρότηση των χώρων μας. Προστίθεται μία ακόμα αίθουσα για την αναμονή τών μαθητών, ανακατασκευάζεται η αίθουσα διδασκαλίας καθώς και ο τεράστιος εναύλιος χώρος μας.
Συμμετέχουμε σε πολλά εκπαιδευτικά σεμινάρια πανεπιστημιακού επιπέδου και ενημερωνόμαστε συνεχώς για όλες τις νέες μεθόδους διδασκαλίας καθώς και για τα πιό σύγχρονα εκπαιδευτικά βοηθήματα και βιβλία.
Διοργανώνουμε για τους μαθητές μας εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές εκδρομές και δραστηριότητες, δημιουργώντας το κατάλληλο κλίμα ώστε η φοίτηση και η μάθηση να γίνονται περισσότερο ενδιαφέρουσες και ελκυστικές για τα παιδιά.