Αρχική Σελίδα
Profile
Σπουδές
Τμήματα
Test-'Ελεγχοι
Οπτικοακουστικά
Υπολογιστές
Περιβάλλον
Δραστηριότητες
Επικοινωνία
Χρήσιμα Link

Οπτικοακουστικά

ξενογλωσση εκπαιδευση κορωπιΗ διενέργεια των μαθημάτων υποστηρίζεται απα σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα όπως οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές , dvd, cd rom multimedia, cd player)
Με τον συνδυασμό ήχου, εικόνας και πράξης οι μαθητές μας εξοικειώνονται πολυ ευκολότερα τόσο στον προφορικό λόγο όσο και στην γραπτή επικοινωνία.
Απο τις μικρές τάξεις οι μαθητές μας εξασκούνται σε ασκήσεις listening μέσω των σύγχρονων οπτικοακουστικών μας μέσων ακούγοντας και αποκρυπτογραφόντας την γλώσσα απο συνομιλούντες Άγγλους με την σωστή προφορά και την άψογη διάρθρωση του λόγου. Κατόπιν ακολουθούν ασκήσεις κατανόησης, συντακτικού και γραμματικής πάνω στα κείμενα του listening.
Στο τομέα του listening δίνουμε βαρύνουσα σημασία γιατί πέραν του ότι οι μαθητές θα διαγωνισθούν σε αυτό στις εξετάσεις τους για την λήψη των πτυχίων, έχουμε διαπιστώσει, απο την πολύχρονη εμπειρία μας, ότι οι Έλληνες μαθητές, επειδή οι γλώσσα μας δεν έχει καμία σχέση ούτε κοινές ρίζες με τις Αγγλοσαξονικές γλώσσες, υστερούν γενικότερα στην κατανόηση αλλά και στην χρήση της Αγγλικής όταν απαιτηθεί να συνομιλίσουν με ξένους.
Και επειδή καλά είναι τα πτυχία και τα πιστοποιητικά σπουδών αλλά αν μετά απο κάποια χρόνια φοίτησης δεν έχεις την δυνατότητα να συνομιλείς στά Αγγλικά τότε αυτά είναι άνευ ουσίας καθώς μετά από τόσο κόπο στην πραγματικότητα δεν γνωρίζεις την γλώσσα.
Με την βοήθεια των οπτικοακουστικών μας μέσων σε συνδυασμό με την εμπειρία μας στην κατάλληλη χρήση τους ώστε αυτά να καταστούν αποτελεσματικά βοηθάμε τους μαθητές μας ακόμα και απο τις πιο μικρές τάξεις να κατανοούν και να συνομιλούν Αγγλικά.